Daržovės/ Žuvis ir jūros gėrybės

Keptas karšis su baklažanų įdaru

Keptas karšis su baklažanų įdaru

Keptas karšis su baklažanų įdaru pagardintu saulėje džiovintais pomidorais ir raudonėliais.

Keptas karšis su baklažanų įdaru:

  • ~1 kg karšio
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Aliejaus
  • Citrinos sulčių
  • 1 baklažano
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 saulėje džiovinto pomidoro
  • 1 šaukšto šviežio raudonėlio lapelių

Gaminimo eiga:

Žuvies odą keliose vietose įpjaukite. Įtrinkite druska ir aliejumi.

Česnaką supjaustykite griežinėliais ir šiek tiek pakepinkite su aliejumi.

Baklažaną supjaustykite riekelėmis, pabarstykite druska ir palikite pusvalandžiui. Nuplaukite, nusausinkite. Dėkite į aliejumi pateptą skardą, patepkite griežinėlius aliejumi ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje kol suminkštės. Išimkite, atvėsinkite, supjaustykite kubeliais.

Baklažanus sumaišykite su česnaku, smulkintu saulėje džiovintu pomidoru, raudonėliu, druska ir pipirais. Įdarykite mase žuvį.

Karšį kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje kol iškeps. Prieš valgant apšlakstykite žuvį citrinos sultimis.

Jums taip pat gali patikti karšio kepto orkaitėje su pievagrybiais receptas.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI