Reikės:
- Topinambų gumbų
- Karšto rūkymo šoninės
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
- Grietinėlės
- Kietojo sūrio (parmezano ar pan.)
Gaminimo eiga:
Topinambus nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, sudėkite į kepimo indą. Kiekvieną topinambą uždenkite šoninės riekele. Įpilkite grietinėlės (nereikia, kad apsemtų, viršūnėlės gali kyšoti). Įberkite šiek tiek druskos, pipirų. Kepkite iki 200С įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Baigiant kept apibarstykite sūriu (nepagailėkite). Topinambai neturi tapti koše – stebėkite.
P.S. Nerealu!
2 Comments
Odeta
2013-05-16 at 16:41Laura, pakeitei pavadinimą!!! Vos suradau….gerai, kad topinambai padėjo:)))) Spėk išvažiuoti ir še tau, kad nori…draugės pabėga, net nepranešę;))))
Laura
2013-05-17 at 05:39Odeta, buvo net atskiras įrašas, dėl vardo keitimo 😀 Bet suprantu, susekti viską yra sunku, pati kabojau dabar tarp dviejų darbų pasirinkimo, o dar gimtadienis….rezultatas toks, kad visur lekiu paknopstom, namuose jovalas, katinas nešukuotas, gamta dar nepasidžiaugta, jokia pavasarinė gėlė net nepauostyta ir t.t.t…..