Reikės:
- Kiaušinių
- Avokadų
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- Lašišos ikrų
- Gražgarsčių
Gaminimo eiga:
Kiaušiniams virti užkaiskite vandenį, įberkite į jį šiek tiek druskos, šlakelį acto ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą, suleiskite kiaušinius be lukšto ir virkite 3-4 minutes. Kad būtų patogiau, galite kiaušinį įkulti į mažą indelį ir iš indelio staigiu judesiu įleisti jį į verdantį vandenį.
Avokadą apipjaukite ir atskirkite puseles. Išimkite sėklą. Aptepkite minkštimą citrinos sultimis, pabarstykite jūros druska, pipirais. Į duobutes įsodinkite kiaušinius ir papuoškite ikrais bei žalumynais.
2 Comments
Odeta
2015-07-22 at 18:32Nerealu, tikrai patvirtinu ir garantuoju:) Valgiau pries dvi savaites, dar dabar skonis burnoje jauciasi:)
Laura
2015-07-22 at 19:28Kodėl brunch’ui tokių niekas nedaro? Kiek galima tuos Benediktus valgyt?:)