Daržovės/ Kiaušiniai/ Žuvis ir jūros gėrybės

Kiaušinis marškinėliuose avokade

Kiaušinis marškinėliuose avokade su lašišų ikrais - bulviukose.lt

Kiaušinis marškinėliuose avokade pagardintas ikrais – ištaigingas patiekalas romantiškiems pusryčiams.

Kiaušinis marškinėliuose avokade:

  • Kiaušinių
  • Avokadų
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Lašišos ikrų
  • Gražgarsčių

Gaminimo eiga:

Kiaušiniams virti užkaiskite vandenį, įberkite į jį šiek tiek druskos, šlakelį acto ir užvirkite. Sumažinkite kaitrą. Kad būtų patogiau, galite kiaušinį įkulti į  mažą indelį ir iš indelio staigiu judesiu įleisti jį į verdantį vandenį. Virkite 3 – 4 minutes. Kuo šviežesni bu kiaušiniai, tuo gražiau išvirs. Kuo senesnis kiaušinis, tuos skystesnis ir beformis jo baltymas.

Avokadą apipjaukite ir atskirkite puseles. Išimkite kauliuką. Aptepkite minkštimą citrinos sultimis, kad nepatamsėtų,  pabarstykite jūros druska, pipirais. Į duobutes įsodinkite kiaušinius ir papuoškite ikrais bei žalumynais. Kiaušinis marškinėliuose gali būti patiekiame su laukinėmis valgomomis žolelėmis, raudonus ikrus galima pakeisti juodais. Jums taip pat gali patikti kiaušinio marškinėliuose su šparagais ir ikrais receptas.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Odeta
    2015-07-22 at 18:32

    Nerealu, tikrai patvirtinu ir garantuoju:) Valgiau pries dvi savaites, dar dabar skonis burnoje jauciasi:)

  • Reply
    Laura
    2015-07-22 at 19:28

    Kodėl brunch’ui tokių niekas nedaro? Kiek galima tuos Benediktus valgyt?:)

  • Leave a Reply