Kimči - kimchi/ Mėsa

Kimči blynai su kiauliena

Kimči blynai su kiauliena

Kimči blynai su kiauliena sotus, bet nesunkus patiekalas.

Ieškote neįprasto ir skanių pietų ar vakarienės patiekalo? Kimči blynai su kiauliena – puikus pasirinkimas, ypač jei mėgstate korėjietišką virtuvę. Šie blynai gaminami iš paprastų ingredientų, tačiau pasižymi sodriu skoniu, kurį suteikia kimchi, kiaulienos faršas ir aštrus padažas. Pagaminti juos lengva, o rezultatas tikrai patiks visai šeimai.

Blynai yra puikus būdas sunaudoti užsistovėjusį kimchi, o kiaulienos faršas suteikia jiems sotumo. Patiekalą galite papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sezamų sėklomis ar čili dribsniais.

Daugiau kimči receptų rasite paspaudę nuorodą.

Kimči blynai su kiauliena:

  • 0,5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0,5 stiklinės ryžių miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • ¼ arbatinio šaukštelio kepimo sodos
  • 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0,5 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 1 didelio kiaušinio
  • 1 stiklinės pasukų (galite pakeisti vandeniu)
  • 1 šaukšto sviesto (ištirpinto)
  • 1 stiklinės smulkinto kimči (labiausiai tinka jau smagiai parūgęs)
  • 200 g kiaulienos faršo
  • 1 smulkiai pjaustyto svogūno
  • riebalų kepimui (tinka kiaulienos taukai, aliejus ar lydytas sviestas)

Padažui reikės:

  • 2 šaukštų sojos padažo
  • 0,5 šaukšto gochujang (korėjietiškos aitriosios pupelių pastos, galima įsigyti Azijos maisto parduotuvėse)
  • 1 šaukšto ryžių vyno acto
  • 1 šaukšto sezamų aliejaus
  • 1 citrinos žievelės ir sulčių
  • 1 šaukštas skrudintų sezamų sėklų
  • 1 šaukštelio rudojo cukraus

Gaminimo eiga:

Dideliame dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, ryžių miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą, druską ir pipirus.

Kitame dubenyje suplakite kiaušinį ir pasukas (arba vandenį).

Į sausų ingredientų mišinį supilkite skystus ingredientus ir išmaišykite, kol neliks sausų miltų. Įmaišykite ištirpintą sviestą.

Į tešlą įmaišykite smulkintą kimchi, svogūną ir kiaulienos faršą.

Įkaitinkite keptuvę su riebalais ant vidutinės ugnies ir kepkite blynelius kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Padažui sumaišykite išvardintus ingredientus.

Patiekite blynus su padažu. Taip pat labai tinka chilli sweet padažas. Jo galima rasti parduotuvėse rytietiškų prekių skyreliuose arba pasigaminti naminį.

Recepto šaltinis
Blynai su kimči ir kiauliena

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI