Sriubai reikės:
- 600 ml stipraus jautienos sultinio
- 2 šaukštelių chereso
- 2 riekelių baltos duonos
- Gabaliuko parmezano sūrio
- 2 kiaušinių trynių
- Petražolių lapelių
Gaminimo eiga:
Sultinį užvirkite. Supilkite vyną.
Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuvėje arba apkepkite keptuvėje su sviestu. Sūrį sutarkuokite. Ant skrudintos duonos užberkite sūrio ir išlydykite jį orkaitėje po griliumi.
Pašildykite lėkštes.
Į lėkštes dėkite po riekelę duonos su sūriu, šalia įleiskite kiaušinio trynius ir užpilkite karštu sultiniu. Puoškite petražolių lapeliais.
4 Comments
Odeta
2012-06-27 at 18:19Pasitikslinti noriu. Įleidi trynį ir tada pili labai karštą (dar verdantį) sultinį?
Laura
2012-06-27 at 19:46Odeta, taip 😉
Ausrra
2012-06-27 at 19:55Įsiprašyčiau į svečius, kad paragauti :))
Laura
2012-06-28 at 19:46Ausrra, kodėl gi ne 😀