Daržovės/ Sūris ir varškė/ Sriubos

Trinta salierų sriuba

Trinta salierų sriuba su riešutais ir Gorgonzolos sūriu - bulviukose.lt

Trinta salierų sriuba gardinta graikiniais riešutais ir Gorgonzolos sūriu.

Trinta salierų sriuba:

  • 700 ml vištienos sultinio
  • 2 pusžiedžiais pjaustytų svogūnų
  • 3 griežinėliais pjaustytų česnako skiltelių
  • Aliejaus kepimui
  • 350 g valyto saliero gumbo
  • Žiupsnelio džiovinto čiobrelio
  • 100 ml grietinėlės
  • Skrudintų smulkintų graikinių riešutų
  • Gabaliuko Gorgonzolos sūrio

Gaminimo eiga:

Svogūną ir česnaką pakepinkite šiek tiek su aliejumi ir supilkite juos į verdantį sultinį. Sudėkite smulkintą saliero gumbą, čiobrelius ir virkite, kol salieras suminkštės.

Sriubą sutrinkite smulkintuvu, supilkite grietinėlę ir užvirkite.

Patiekite su graikiniais riešutais ir Gorgonzolos sūrio gabaliukais. Norintys dar didesnės egzotikos, lai pašlaksto sriubą klevų sulos sirupu. Vietoj graikinių riešutų galite naudoti kedrines pinijas (kedro riešutus). Taip pat tiktų paskaninti skrudintos karšto rūkymo šoninės, karšto rūkymo žuvies gabaliukais.

Jums taip pat gali patikti trintos burokėlių sriubos su gorgonzolos sūriu receptas.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI