Vištos krūtinėlės kepsniukai įdaryti Mocarelos sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais.
Vištos krūtinėlės kepsniukai:
- Vištos filė
- Druskos su prieskoninėmis žolelėmis (galite naudoti paprastą druską ir savo mėgiamus prieskonius ar žoleles, tik nepadauginkite, nes kepsniukai turi būti švelnūs)
- Mocarelos sūrio (kietesnio)
- Saulėje džiovintų pomidorų
- Smulkintų petražolių
- Smulkintų baziliko lapelių
Gaminimo eiga:
Mocarelą, saulėje džiovintus pomidorus ir žoleles susmulkinkite ir sumaišykite.
Vištos filė atskirkite, nuimkite plėves, gysleles ir visus kitus nereikalingus reikalus. Apipjaukite kraštus, kad būtų graži forma. Nuopjovas paskui galėsite išsikepti ir panaudoti salotoms ar troškinukui. Iš storosios filė pusės ilgu peiliu padarykite kišenę, į kurią prikimškite įdaro. Labai neprigrūskite. Kepsniuko galą, kad įdaras neišbėgtų, susmeikite smeigtukais.
Kepsniukus apkepkite keptuvėje. Pabaikite kept iki 170C įkaitintoje orkaitėje. Kepkite apie 20 minučių.
Valgėme su polenta, aliejiniu žolelių padažu ir keptais įdarytais pomidorais.
Komentarų nėra