Balta duona su krapais – minkšta, puri ir kvapni dėka kreminio sūrio ir šviežių į tešlą dedamų krapų. Skaniausia šviežia. Tobulai tinka sumuštiniams gaminti su jogurtiniais padažais, daržovėmis, kepta žuvimi ar vištiena.
Balta duona su krapais:
- 150 ml vandens
- 1 kiaušinio
- 150 g kreminio varškės sūrio (naudojau kefyro varškę)
- 2 šaukštų minkšto sviesto arba margarino
- 1 šaukštelio druskos
- 1 šaukštelio cukraus
- ~470 g miltų
- 2 šaukštelių sausų mielių
- 2 šaukštų šviežių smulkintų krapų
Sudėkite produktus pagal duonkepės rekomendacijas. Kepiau 1 (pagrindine programa). Šią duoną taip pat galite išsikepti orkaitėje.
(Šaltinis: knyga “Kepame duoną namuose”)
Sekite bulviukose.lt Instagrame
Jums taip pat gali patikti
Komentarų nėra