Kruopos ir grūdai/ Miltiniai nesaldūs patiekalai

Balta duona su krapais

Balta duona su krapais - bulviukose.lt

Balta duona su krapais – minkšta, puri ir kvapni dėka kreminio sūrio ir šviežių į tešlą dedamų krapų. Skaniausia šviežia. Tobulai tinka sumuštiniams gaminti su jogurtiniais padažais, daržovėmis, kepta žuvimi ar vištiena.

Balta duona su krapais:

  • 150 ml vandens
  • 1 kiaušinio
  • 150 g kreminio varškės sūrio (naudojau kefyro varškę)
  • 2 šaukštų minkšto sviesto arba margarino
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelio cukraus
  • ~470 g miltų
  • 2 šaukštelių sausų mielių
  • 2 šaukštų šviežių smulkintų krapų

Sudėkite produktus pagal duonkepės rekomendacijas. Kepiau 1 (pagrindine programa). Šią duoną taip pat galite išsikepti orkaitėje.

(Šaltinis: knyga “Kepame duoną namuose”)

Sekite bulviukose.lt Instagrame
Jums taip pat gali patikti

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI