Daržovės/ Aukso fondas

Baltojo ridiko kimči

Baltojo ridiko kimči

Baltojo ridiko kimči arba Kkakdugi (korėjietiškai) – smagiai traškus ir turintis daugiau saldumo nei tradicinis kimči iš pekino kopūstų lapų.

Baltojo ridiko kimči:

  • 1,5 kg daikono ridiko
  • 30 g cukraus
  • 60 g druskos

Tyrei:

  • 80 g svogūno
  • 30 g česnako
  • 70 g kriaušės
  • 30 g imbiero šaknies
  • 20 g žuvų padažo

Ryžių pastai:

  • 15 g ryžių miltų
  • 70 ml vandens

Taip pat reikės:

  • 35 g korėjietiškų čili dribsnių Gochugaru
  • 50 g svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

Ridiką nulupkite, supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su druska ir cukrumi ir palaikykite valandą laiko. Po valandos gerai perplaukite.

Ryžių miltus sumaišykite su vandeniu ir virkite maišydami kol užvirs. Atvėsinkite.

Nuluptus svogūną, kriaušę, imbierą, česnaką ir žuvų padažą sutrinkite smulkintuvu.

Svogūnlaiškius supjaustykite lazdelėmis.

Ridikus sumaišykite su korėjietiškais čili dribsniais ir palikite 10 minučių pastovėti.

Trintas daržoves sumaišykite su ryžių pasta. Įmaišykite į ridikus svogūnlaiškius, daržovių ir ryžių masę.

Paruoštą kimči sudėkite į molinį, stiklinį ar emaliuotą indą, gerai paslėkite ir laikykite kambario temperatūroje 3 paras.

Po 3 parų perkelkite į šaldytuvą. Skanaus!

Jums taip pat gali būtų įdomūs ir kiti kimči recepta
Sekite bulviukose.lt Instagrame.
Daikono kimči

Ridiko kimchi

 

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply