Daržovės/ Aukso fondas/ Mėsa

Jautienos tartaras su trumų aliejumi

Jautienos tartaras su trumų aliejumi

Jautienos tartaras su trumų aliejumi – paprastas užkandis pagardintas šlakeliu prabangos.

Jautienos tartaras su trumų aliejumi:

  • 200 g jautienos išpjovos
  • 2 sūdytų ančiuvių filė
  • 2 šaukštų smulkinto saliero stiebo
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio alaus acto  (nebūtina)
  • 1 šaukštelio kreminių garstyčių
  • 1 šaukštelio klevų sulos sirupo
  • Šlakelio aliejaus su trumais
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Garnyrui:

  • Šviežių mažų bulvyčių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Alyvuogių aliejaus
  • Aliejaus su trumais

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su susmulkintais ančiuviais, salierais, aliejumi, trumų aliejumi, actu, garstyčiomis, klevų sulos sirupu, druska ir pipirais.

Bulvytes nuplaukite, supjaustykite ketvirtukais. Sumaišykite su aliejumi, druska ir pipirais. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskurs. Prieš patiekiant, apšlakstykite aliejumi su triumais.

Tartaras patiekiamas su keptomis bulvytėmis.

Sekite bulviukose.lt Instagrame
Jums taip pat gali patikti

3 Comments

  • Reply
    Odeta
    2015-05-13 at 16:03

    Labai prancuziskai:) Dar pakepti po 1/2 minutes is abieju pusiu ir visai galima pasijusti Paryziaus kavineje:)

  • Reply
    Laura
    2015-05-13 at 17:28

    Oho, o dariau tiesiog iš to ką turėjau 😉 Pasirodo viena koja Paryžiuje buvom 😀

  • Reply
    Odeta
    2015-05-13 at 20:07

    To tak:)

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI