Reikės:
- Lydekos
- Miltų
- Kepimui riebalų
- Druskos
- Svogūno
- Pomidorų padažo
Gaminimo eiga:
Lydekos gabaliukus pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose. Baigiant kept pasūdykite.
Kitoje keptuvėje kepinkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus kol suminkštės. Įdėkite pomidorų padažo ir kepkite dar ~5 minutes.
Karštą padažą užpilkite ant žuvies. Skanu valgyti ir šiltą ir šaltą 😉
(Šaltinis: Vilma)
3 Comments
Odeta
2012-04-24 at 18:18Va, pagaliau, nors vieną receptą, paprastą, suprantamą parašei…Kai skubu į pajūrį ar iš jo…..dažnai pakėlės užeigose suvalgau tokį patiekaliuką:) Pati negaminu, man tai taip kelioniška:)
Ausrra
2012-04-24 at 19:19Paprasta, bet ir labai gardžiai skamba. Reiks kada lydeką nutverti turguj, pas tave tiek idėjų! 🙂
Laura
2012-04-24 at 19:43Odeta, na kas gi pas mane tokio sudėtingo, gi ne molekulinė virtuvė 🙂
Ausrra, tverk…lydeka atrodo žuvis tokia buitiška, bet labai imli visokiems eksperimentams 😉