Pupelių – tuno salotos gardintos pikantiška gražgarste ir rūgščiais kaparėliais. Ir be galo skanu, ir pagaminama šviesos greičiu 🙂 Šios salotos taip pat tinka Kūčių stalui.
Pupelių – tuno salotos:
- 2 skardinės konservuotų sviestinių pupelių
- 2 mažos skardinės konservuoto tuno aliejuje
- 1 mėlynas kubeliais pjaustytas svogūnas
- 1 šaukštas kaparėlių
- Saujelė gražgarsčių
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilkite nusunktas nuo skysčio sviestines pupeles, sudėkite pjaustytą mėlynąjį svogūną, kaparėlius, tuną, nuplautas gražgarstes. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Aliejaus net nereikia.
Jums gali patikti šie receptai: kepti kiaušiniai su tunu avokadu, salotos su tunu ir saulėgrąžų daigais.
Jums taip pat gali būti įdomu kaip skaniai išsivirti pupeles.
Komentarų nėra