Daržovių receptai/ Aukso fondas/ Žuvies ir jūros gėrybių receptai ir patiekalai

Pupelių – tuno salotos

Pupelių, tuno ir gražgarsčių salotos. Sočios ir gardžios - bulviukose.lt

Pupelių – tuno salotos gardintos pikantiška gražgarste ir rūgščiais kaparėliais. Ir be galo skanu, ir pagaminama šviesos greičiu 🙂 Šios salotos taip pat tinka Kūčių stalui.

Pupelių – tuno salotos:

  • 2 skardinės konservuotų sviestinių pupelių
  • 2 mažos skardinės konservuoto tuno aliejuje
  • 1 mėlynas kubeliais pjaustytas svogūnas
  • 1 šaukštas kaparėlių
  • Saujelė gražgarsčių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite nusunktas nuo skysčio sviestines pupeles, sudėkite pjaustytą mėlynąjį svogūną, kaparėlius, tuną, nuplautas gražgarstes. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Aliejaus net nereikia.

Jums gali patikti šie receptai: kepti kiaušiniai su tunu avokadu, salotos su tunu ir saulėgrąžų daigais.

Jums taip pat gali būti įdomu kaip skaniai išsivirti pupeles.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI