Reikės:
- Aisbergo salotos
- Romaninės salotos
- Agurko
- Poro
- Mango
- Menkių kepenėlių
- Juodųjų alyvuogių
Padažui:
- Alyvuogių aliejaus
- Citrinos sulčių
- Laimo sulčių
- Marinuotas čili pipiras (jei neturite tokio pipiro, dėkite paprastą)
- Sojos padažo
- Druskos
Gaminimo eiga:
Salotoms skirtus produktus susipjaustykite kaip patinka. Padažui skirtus produktus sumakaluokite ir užpilkite ant salotų. Skanaus!
3 Comments
odeta
2013-02-02 at 08:22Laura, su mangais nesu kepenėlių salotų gaminusi. Dažniausiai tik su salotų lapais, na kartais saldųjį svogūną įpjaustau ir citrinos sulčių:) Smalsu bus išbandyti:)
Laura
2013-02-02 at 12:49Pabandyk, tikrai tinka 😉
Mantė
2013-02-12 at 10:52Ir sveika, ir skanu 🙂 labai panašiu receptu darydavau