Reikės:
- Aisbergo salotos
- Morkos
- Poro
- Skrudintų baltos duonos kubikų (galima duoną susipjausčius pasiskrudinti orkaitėje arba tosterinėje ir paskui susipjaustyti)
- Konservuotų menkių kepenėlių aliejuje
- Tarkuoto parmezano sūrio
- Alyvuogių aliejaus
- Balzamiko acto
- Laimo sulčių
Gaminimo eiga:
Salotas susiplėšykite. Dėkite ant jų juostelėmis pjaustytas morkas (jei neturite pjaustykles, tiks ir ploni griežinėliai), griežinėliais pjaustytą porą, skrudintos duonos kubelius, kepenėles. Pabarstykite sūriu. Apšlakstykite aliejumi, balzamiko actu ir laimo sultimis.
P.S. Nusipirkus salotas rekomenduoju pamirkyti kelias valandas šaltame vandenyje. Tampa traškios ir sultingos.
2 Comments
odeta
2012-10-22 at 16:32Aš menkių kepenėles darau su Romaninėmis salotomis ir svogūnu. Na dar šiek tiek druskos ir juodųjų maltų pipirų. Nerealiai skanu. O Taviškės tokios turtingos:)
Laura
2012-10-22 at 17:48Turtingos…čia vadinasi ką turėjau tą sudėjau…bet labai patiko 😉