Reikės:
- 1 silkės filė
- 1 svogūno
- 1 morkos
- Poro gabaliuko (su žaliąja dalimi)
- Aliejaus kepimui
- Druskos, pipirų
- Kelių džiovintų slyvos
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustykite plunksnelėmis, morką šiaudeliais, porą griežinėliais.
Sudėkite į keptuvę svogūną ir kepinkite kol suminkštės, sudėkite morkas, kai jos suminkštės, sudėkite porus ir kelias minutes pakepinkite. Įberkite druskos, pipirų, sudėkite šiaudeliais pjaustytas slyvas. Atvėsinkite ir patiekite su silke.
7 Comments
aguonėlė
2012-03-31 at 19:43Kaip dailiai patiekta ♥ Negaliu atsižiūrėti ♥
Laura
2012-03-31 at 19:45Aguonėle, ačiū pačiū 😉
oditele
2012-03-31 at 20:33patiekimas iš tiesų labai žavingas 🙂
Odeta
2012-04-01 at 07:17Net seilė nutyso:) Labai skaniai atrodo:)
Laura
2012-04-01 at 13:38Dėkui, dar labai tiktų į kompaniją saliero gumbas, bet, kad neturėjau.
leo
2012-04-02 at 13:25Be galo gražu ir atrodo labai skaniai. Ačiū.
Laura
2012-04-02 at 18:16Leo, prašom 😉