Daržovės/ Padažai, pagardai, užtepai

Gražgarsčių salotos su avinžirniais

Gražgarsčių salotos su avinžirniais - bulviukose.lt

Salotoms reikės:

  • ~300 g gražgarsčių
  • 2 nedidelių morkų (tarkuotų per burokinę tarką)
  • 1 nedidelio šiaudeliais pjaustyto agurko (1 ilgavaisio arba 2 trumpavaisių)
  • 1 stiklinės virtų avinžirnių

Padažui:

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų citrinos sulčių
  • 1 šaukšto raudono vyno acto
  • 1 smulkintos česnako skiltelės
  • 10 lašų tabasko padažo
  • Druskos, maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Padažui viską sumaišykite ir palikite valandėlei pastovėti. Salotoms skirtus produktus sudėkite į lėkštę kaip nuotraukoje, užpilkite padažu.

Pabandykite su medaus-garstyčių padažu.

(Šaltinis: knyga „Vefa’s Kitchen“)

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply