Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Keptas karšis

Karšis - bulviukose.lt

Pats skaniausias karšis yra iškeptas tą pačia diena kai buvo pagautas. Kepiau žuvies gabaliukus su pavoliojusi miltuose su saulėgrąžų aliejumi. Baigiant kept pabarsčiau jūros druska. Iškepus apšlaksčiau citrinos sultimis.

Karšis - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Mezgu gyvenimą kas dieną » Blog Archive » Karšis keptas orkaitėje - bulviukose.lt
    sausio 21, 2013 at 8:07 am

    […] (turėjau užsišaldžius dar pusę šio karšio) 3 skiltelės česnako Maltų kalendros grūdelių Aliejaus Druskos, šviežiai maltų juodųjų […]

  • Reply
    » Blog Archive » Karšis keptas orkaitėje - bulviukose.lt
    gegužės 31, 2013 at 12:09 pm

    […] Karšis (turėjau užsišaldžius dar pusę šio karšio) […]

  • Leave a Reply