Aukso fondas/ Grybai/ Tradiciniai patiekalai

Keptos miško grybų kepurės su sviestu

Keptos miško grybų kepurės su sviestu - bulviukose.lt

Ypatingai skanu keptos grybų kepures su sviestu.

Ištirpinkite gabalą sviesto keptuvėje (nepagailėkite), dėkite grybų kepures ir kepkite iš abiejų pusių kol iškeps. Kepimo metu ant kepurių užbarstykite druskos. Kepurės turi šiek tiek apskrusti, o ne virti savo sultyse, todėl iš pradžių dėkite į stipriau įkaitintą keptuvę, paskui ugnį sumažinkite. Valgykite su rugine duona.

Grybai, kurių kepures kepu: baravykai, raudonviršiai, šilbaravykiai, makavykai, lepšiai, rudmėsės, žvynabudės, ūmėdės.

Keptos miško grybų kepurės su sviestu - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

3 Comments

  • Reply
    Odeta
    rugpjūčio 27, 2012 at 11:19 am

    Šį savaitgalį savo sodybos kieme penktadienį radau 48 bravykus, šeštadienį 5, o vakar dar 15….kepėme, konservavome, šaldėme, džiovinome:))))

  • Reply
    Laura
    rugpjūčio 27, 2012 at 11:30 am

    Ojetus…ir dar kieme! O kaip konservuoji?

  • Reply
    » Blog Archive » Salotos su ožkos sūriu ir grybais - Receptai – alkana nemiegosiu!
    spalio 14, 2013 at 9:02 am

    […] Keptų grybų kepurėlių […]

  • Leave a Reply