Daržovės/ Vaisiai, uogos/ Žuvis, jūros gėrybės, sraigės

Salotos su mangais ir kanadietišku omaru

Salotos su mangais ir kanadietišku omaru - bulviukose.lt

Salotoms reikės:

  • 1 omaras (pirkau šaldytą virtą 300 g omariuką)
  • 1 nedidelis mangas
  • Saujelė juodų alyvuogių
  • Gražgarstės
  • Šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 2 aisbergo salotos lapai
  • Naminio majonezo paskaninto tarkuota laimo žievele, laimo sultimis ir česnaku

Gaminimo eiga:

Omarą išmėsinėkite (internete turėtų būti informacijos kaip tai daryti. Aš naudojausi knygų pagalba. Kada turėsiu gyvą normalaus dydžio omarą ir pati jį išvirsiu, pažadu…parodysiu kaip tai daryti). Žnyplių ir kojelių mėsą pasmulkinkite. Uodegos mėsą supjaustykite ir pasaugokite, kad neprarastų formos.

Mangą supjaustykite kaip jums patinka, alyvuoges padalinkite pusiau. Smulkintą omaro mėsą sumaišykite su mangais, alyvuogėm ir majonezu. Salotas dėkite į aisbergo salotos lapą. Papuoškite pjaustyta omaro uodega.

Jums taip pat gali patikti

4 Comments

  • Reply
    odeta
    vasario 28, 2013 at 5:44 pm

    O jeigu dar būtų šviežias…tai tiesiog kaip pasakoje….:))

  • Reply
    Laura
    vasario 28, 2013 at 9:35 pm

    Odeta, būtent 😉

  • Reply
    saslykas
    kovo 1, 2013 at 8:59 am

    deja pas mus tokie nesiveisia, bet galima bandyt su veziais svieziais

  • Reply
    Laura
    kovo 1, 2013 at 9:36 am

    Tiktų ir krevetės 😉

  • Leave a Reply