Daržovės/ Tradiciniai patiekalai/ Mėsa

Raugintų kopūstų ir rūkytos karkos troškinys

Raugintų kopūstų ir rūkytos karkos troškinys - bulviukose.lt

Troškiniui reikės:

  • 2 kiaulės nedidelių karšto rūkymo karkučių
  • 1 kg raugintų kopūstų
  • 2 nedidelių svogūnų
  • 2 morkų
  • 2 nedidelių pastarnokų šaknų (galite keisti saliero gumbu)
  • Saulėgražų aliejaus kepimui
  • Lauro lapų, kvapiųjų ir juodųjų pipirų grūdeliais

Gaminimo eiga:

Karkutes sudėkite į šaltą vandenį, užvirkite, vandenį nupilkite, karkutes nuplaukite. Svogūnus, morkas ir pastarnokus pakepinkite. Puode dėkite sluoksnį kopūstų, ant jų pusę kepintų daržovių, kelis lauro lapelius, pipiriukus, karkutes, vėl kopūstus, daržoves, lauro lapus, pipirus. Ant viršaus sudėkite likusius kopūstus. Uždenkite ir troškinkite 2-2,5 valandos ant lėtos ugnies. Man greitpuodyje užtruko 40 minučių.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Valgytojas
    spalio 7, 2013 at 12:24 pm

    Žiūrint tik į nuotrauką jokio „džiaugsmelio“ nesijaučia, tik vienas toks negeras jausmas graužia!

  • Reply
    Laura
    spalio 7, 2013 at 8:43 pm

    ?

  • Leave a Reply