Aukso fondas/ Kiaušiniai/ Mėsa

Jautienos tartar’as su keptomis bulvytėmis

Jautienos tartar'as su keptomis bulvytėmis - bulviukose.lt

Reikės:

  • Jautienos išpjovos
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Grūdėtų garstyčių
  • Mažais kubeliais pjaustyto mėlynojo svogūno
  • Smulkintų kaparėlių
  • Smulkintų ančiuvių filė
  • Vorčesterio padažo
  • Alyvuogių aliejaus
  • Vištos arba putpelės kiaušinio trynio

Gaminimo eiga:

Jautienos išpjovą supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su išvardytais produktais. Iš pradžių viską dėkite mažesniais negu norisi kiekiais, nes mėsa švelni, o priedai stiprūs. Jei truks skonio, papildomai ką nors įdėti visada bus galima. 😉

Patiekite jautienos tartar’ą su kiaušinio tryniu, keptomis bulvių lazdelėmis arba marinuotomis daržovėmis.

Jums taip pat gali patikti

3 Comments

  • Reply
    Odeta
    balandžio 19, 2014 at 8:07 am

    Nusipirkau Velykoms jautienos kryzmes. Specialiai, tartarui. As dar kartais dedu raginta arba marinuota agurkeli, o kartais parmezano, tada skonis toks gaunasi, kaip carpaccio valgytum:) Tik as dazniausiai tingiu bulvyciu kepti…o Paryziuje labai madinga po 1 min. apkepti is abieju pusiu, tada irgi nerealiai gerai gaunasi, toks jausmas, kad skoniai suintensyveja:)
    Super receptas:) Dievinu:)

  • Reply
    Laura
    balandžio 19, 2014 at 2:44 pm

    Odeta, tartar’as buvo labai vykęs, norėjosi, kad jis niekad nesibaigtų 🙂

  • Reply
    Erika
    balandžio 20, 2014 at 7:16 am

    Liuks!

  • Leave a Reply