Daržovės

Marinuoti jalapeno pipirai

Marinuoti jalapeno pipirai - bulviukose.lt

Reikės:

  • 10 jalapeno pipirų
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 3/4 stiklinės baltojo vyno acto
  • 3 šauktų cukraus
  • 1 šaukšto druskos
  • 1 griežinėliais pjaustytos česnako skiltelės
  • 0,5 šaukštelio džiovintų raudonėlių

Gaminimo eiga:

Pipirus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į stiklainį.

Likusius produktus sudėkite į puodą ir užvirkite.

Marinatu užpilkite pipirus, užsukite dangtelį ir atvėsinkite. Laikykite šaldytuve.

P.S. Marinuotus jalapeno pipirus valgyti galima po savaitės. Laikosi ilgai. Naudokite picoms, troškiniams ir pan. 😉

Šaltinis

 

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Jurga
    balandžio 29, 2014 at 4:58 pm

    O vietoj jalapeno pipirų ar tinka kokie nors lietuviški čili pipiriukai? 🙂

  • Reply
    Laura
    balandžio 29, 2014 at 6:56 pm

    Jurga, manau tinka, nes marinatas tai standartinis 🙂

  • Leave a Reply