Daržovės/ Aukso fondas/ Mėsa

Jautienos tartar’as su bulvytėmis su trumų aliejumi

Jautienos tartar'as su bulvytėmis su trumų aliejumi - bulviukose.lt

Tartar’ui reikės:

  • 200 g jautienos išpjovos
  • 2 sūdytų ančiuvių filė
  • 2 šaukštų smulkinto saliero stiebo
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukšto alaus acto
  • 1 šaukštelio kreminių garstyčių
  • 1 šaukštelio klevų sulos sirupo
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Garnyrui:

  • Šviežių mažų bulvyčių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Alyvuogių aliejaus
  • Aliejaus su trumais

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su susmulkintais ančiuviais, salierais, aliejumi, actu, garstyčiomis, klevų sulos sirupu, druska ir pipirais.

Bulvytes nuplaukite, supjaustykite ketvirtukais. Sumaišykite su aliejumi, druska ir pipirais. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskurs. Prieš patiekiant, apšlakstykite aliejumi su triumais.

Jums taip pat gali patikti

3 Comments

  • Reply
    Odeta
    gegužės 13, 2015 at 4:03 pm

    Labai prancuziskai:) Dar pakepti po 1/2 minutes is abieju pusiu ir visai galima pasijusti Paryziaus kavineje:)

  • Reply
    Laura
    gegužės 13, 2015 at 5:28 pm

    Oho, o dariau tiesiog iš to ką turėjau 😉 Pasirodo viena koja Paryžiuje buvom 😀

  • Reply
    Odeta
    gegužės 13, 2015 at 8:07 pm

    To tak:)

  • Leave a Reply