Aukso fondas/ Kiaušiniai/ Mėsa

Jautienos tartar’as su skrudintomis kanapių sėklomis

Jautienos tartaras su kanapėmis

Reikės:

  • 300 g jautienos nugarinės
  • 40 g mėlyno svogūno
  • 40 g saliero stiebo
  • 40 g alyvuogių aliejaus
  • 15 g sūdytų ančiuvių
  • 8 g petražolių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Taip pat reikės:

  • 1 šaukšto skrudintų kanapių sėklų
  • 2 kiaušino trynių
  • Špinatų
  • 2 raugintų agurkų
  • Citrinos sulčių
  • Svogūno laiško

Gaminimo eiga:

Jautienos nugarinę supjaustykite kubeliais. Svogūną, saliero stiebus ir ančiuvius supjaustykite mažais kubyčiais. Petražoles susmulkinkite. Įpylę aliejaus viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Suformuokite tartar’ą. Padarę tartar’e šulinėlius apibarstykite kanapių sėklomis, patupdykite šulinėliuose kiaušinio trynius, pabarstykite juos druska. Papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.

Aplink tartar’ą išdėliokite špinatų lapelius, raugintų agurkų giežinėlius, pašlakstykite citrinos sultimis.

Jautienos tartaras su kanapių sėklomis - bulviukose.lt

Jautienos tartaras - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply