Daržovės/ Azija/ Aukso fondas

Korėjietiškai keptuvėje keptos cukinijos

Keptos cukinijos

Taip keptos cukinijos (hobak jeon) yra populiarus garnyras Korėjoje. Minimum ingredientų ir nedaug darbo 🙂

Reikės:

  • Kelių jaunų cukinijų
  • Kelių šaukštų ryžių miltų (galima keisti į kvietinius, bet labiau rekomenduočiau ryžių)
  • 2 išplaktų kiaušinių
  • 1 šaukštelio druskos
  • Aliejaus arba lydyto sviesto kepimui

Gaminimo eiga:

Cukinijas supjaustykite nestorais griežinėliais, pabarstykite juos iš abiejų pusių druska ir palikite pastovėti 10 minučių. Po 10 minučių nusausinkite griežinėlius popieriniu rankšluosčiu.

Keptuvėje įkaitinkite riebalus.

Pamirkykite kiekvieną griežinėlį iš abiejų pusių iš pradžių į ryžių miltus, paskui į kiaušinių plakinį, dėkite į riebalus ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Valgykite kaip garnyrą arba vienus su sojų ar kitais azijietiškais padažais. Labai tinka Chili sweet padažas. Jo rasite bet kuriame prekybos centre azijietiškų prekių skyriuje. Taip pat galite pasigaminti namuose ir jis tikrai nenusileis pirktiniams. Kaip jį pasigaminti rasite paspaudę ant šios nuorodos.

Receptas iš www.mykoreankitchen.com

Keptų cukinijų receptasCukinijų receptaiKaip iškepti cukinijas

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply