Daržovės/ Sūris ir varškė

Raudonųjų kopūstų salotos su parmezano sūriu

Raudonųjų kopūstų salotos su parmezano sūriu - bulviukose.lt

Salotoms reikės:

  • 300 g raudonojo kopūsto
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų citrinos sulčių
  • 0,5 traiškytos česnako skiltelės
  • Žiupsnelio druskos
  • 30 g tarkuoto parmezano sūrio
  • Šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Padažui sumaišykite, aliejų, citrinos sultis, česnaką ir druską.

Kuo ploniau supjaustykite kopūstą šiaudeliais.

Supjaustytą kopūstą užpilkite padažu, permaišykite. Užberkite sūrio, dar kartą lengvai pamaišykite. Prieš patiekiant pabarstykite pipirais.

(Šaltinis: knyga “Gyvenimas pagamintas namuose”)

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply