Avinžirniai/ Baravykai/ Receptai/ Grybai/ Sumuštiniai

Sumuštiniai su avinžirnių pasta ir keptom baravykų kepurėm

Sumuštiniai su avinžirnių pasta ir keptom baravykų kepurėm

  • 5 grūdų batono (galima pakeisti kitokia mėgiama duona)
  • avinžirnių pastos
  • smulkintų petražolių
  • baravyko kepurių
  • sviesto
  • druskos

Batono riekeles paskrudinkite (aš skrudinu ant sausos keptuvės).

Baravykų kepures dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą ir iškepkite. Baigiant kept apibarstykite druska.

Ant paskrudinto batono užtepkite avinžirnių pastos, pabarstykite petražolių ir dėkite po gabalėlį keptos baravyko kepurės.

P.S. Svieste keptos baravykų kepurės skaniausia su paprasčiausia rugine duona, bet kai norisi kažko įdomesnio… 😉

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply