Receptai/ Šalti padažai/ Padažai, užtepai

Žaliasis Frankfurto padažas

Žaliasis Frankfurto padažas

  • 2 virtų kiaušinių tryniai
  • Pluoštelis įvairių žolelių (naudojau petražoles, krapus, baziliką, kelis lapelius šalavijo ir svogūnų laiškus)
  • 100 ml aliejaus
  • 1 šaukštelis garstyčių
  • 1 šaukštelis krienų
  • 1 šaukštas kaparėlių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų, žiupsnelis cukraus

Viska sutrinkite smulkintuvu.

Padažas tinka prie virtos mėsos, vyniotinių, keptų, virtų daržovių.

(Šaltinis: Naujojo šaukšto receptai)

Jums taip pat gali patikti

1 Comment

  • Reply
    oditele
    rugpjūčio 8, 2012 at 3:49 pm

    kazkaip vilioja sitas padaziukas 🙂

  • Leave a Reply