Salotos su ožkos sūriu ir grybais

Salotos su ožkos sūriu ir grybais

  • Aisbergo salotų (galima dar romaninių įmaišyti)
  • Poro
  • Alyvuogių aliejaus
  • Citrinos
  • Ožkos sūrio (naudojau ožkos sūrį su pankolio sėklomis, jei naudosite sūrį be priedų, galite papildomai pabarstyti skrudintų pankolio sėklų)
  • Keptų grybų kepurėlių
  • Balzamiko acto
  • Petražolių lapelių

Salotas suplėšykite. Porus supjaustykite griežinėliais. Dėkite į lėkštę salotas, porus, ožkos sūrį, pašlakstykite aliejumi, citrinos sultimis. Sudėkite keptas šiltas juostelėmis pjaustytas grybų kepurėles. Papuoškite petražolių lapeliais.Pašlakstykite balzamiko actu.

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą