Receptai/ Avižinės/ Čija sėklos/ Graikiniai riešutai/ Kruopos, grūdai/ Karijų riešutai/ Lazdyno riešutai/ Makadamijų riešutai/ Migdolų riešutai/ Riešutai, sėklos/ Saldumynai/ Pistacijų riešutai/ Žemės riešutai

Avižinių dribsnių, čija sėklų ir bananų desertas

Avižinių dribsnių, čija sėklų ir bananų desertas

Reikės:

  • ¼ stiklinės avižinių dribsnių
  • 1 šaukšto čija sėklų
  • 1 šaukštelio cinamono
  • ¾ puodelio migdolų pieno (galite keisti kitu mėgiamu riešutų pienu arba natūraliu jogurtu)
  • 1/2 prinokusio banano (galite naudoti mėgiamas uogas ar vaisius)
  • 1 šaukšto žemės riešutų sviesto (galite naudoti kitą mėgiamą riešutų sviestą)
  • 1 šaukšto klevų sulos sirupo (galite naudoti kitą mėgiamą sirupą)
  • 1 šaukšto smulkintų mėgiamų riešutų

Sumaišykite avižinius dribsnius, čiją sėklas, cinamoną  su migdolų pienų ir pastatykite į šaldytuvą 8 valandom arba per naktį.

Išbrinkusią avižinę masę sluoksniuokite su bananais, žemės riešutų sviestu, klevų sulos sirupu ir riešutais.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply