Triušienos troškinys su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

Triušienos troškinys su saulėje džiovintais pomidorais

Reikės:

  • 250 g triušienos mėsos „Lapino puota“
  • 1 šaukštelio lydyto sviesto kepimui
  • 2 skiltelių česnako
  • 3/4 stiklinės vištienos sultinio
  • 2 saujų špinatų
  • 4 saulėje džiovintų pomidorų
  • 2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
  • 0,5 stiklinės grietinėlės
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 1 šaukšto smulkintų raudonėlių

Keptuvėje įkaitinkite šaukštelį sviesto, sudėkite triušienos gabaliukus ir kepkite iš abiejų pusių, kol švelniai apskrus. Triušieną išimkite ir atidėkite į šoną.

Į tą pačią keptuvę, kurioje kepė triušiena, sudėkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles, kepkite, kol gražiai apskrus, supilkite vištienos sultinį, virkite, kol nugaruos pusė buvusio kiekio.

Sudėkite į keptuvę su sultiniu špinatus, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, triušieną, sūrį, supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais. Virkite maišydami, kol užvirs ir suvys špinatų lapeliai. Prieš patiekiant, įmaišykite raudonėlių lapelių.

Patiekite su mėgiamomis virtomis kruopomis ir sezoninėmis daržovėmis.

Triušienos troškinys su špinatais

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą