Mėsainis su triušiena

Mėsainis su triušiena

Reikės:

  • 4 mėsainių bandelių
  • 3/4 stiklinės majonezo
  • 3/4 stiklinės natūralaus jogurto
  • 3 šaukštų smulkintų raudonėlių lapelių
  • 1 stiklinės šiaudeliais pjaustyto šviežio kopūsto
  • 1 pomidoro
  • Saujelės gražgarsčių
  • 1 pakuotės (apie 200 g) triušienos mėsos juostelių „Lapino puota“
  • 2 skiltelių česnako
  • Kepimo sviesto
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Gabaliuko karšto rūkymo kiaulienos šoninės
  • Gabaliuko čederio sūrio
  • 1 avokado

Majonezą sumaišykite su jogurtu ir raudonėliais, pagardinkite druska, pipirais.

Sumaišykite kopūstą su 2 šaukštais majonezo padažu

Triušienos juosteles supjaustykite siauresnėmis juostelėmis, česnako skilteles – griežinėliais. Iškepkite triušieną keptuvėje su sviestu. Baigiant kept, sudėkite česnako griežinėlius.

Pomidorą ir avokadą supjaustykite plonais griežinėliais.

Kiaulienos šoninę supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir apkepkite orkaitėje su įjungta griliaus funkcija.

Sūrį supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos keturis kvadratėlius ir kepkite orkaitėje su įjungta griliaus funkcija, kol išsilydys ir paruduos krašteliai.

Bandeles, jei neperpjautos, perpjaukite horizontaliai pusiau. Pjūvio vietas pakepinkite sausoje keptuvėje.

Ant apatinės bandelės puselės užtepkite majonezo padažo, dėkite kopūstų, kelis pomidoro griežinėlius, gražgarsčių, kelias keptas trušienos juosteles su česnakais, kelis šoninės griežinėlius, sūrio kvadratėlį, kelis avokado griežinėlius. Užvožkite likusia, padažu užtepta, bandelės pusele.

Bookmark and Share

Parašykite atsiliepimą