Širdelės keptos grilyje – puikus ir nebrangus užkandis. Išbandykite šį receptą! Daugiau receptų su subproduktais
Širdelės keptos grilyje:
- 500 g vištų širdelių
- 2 šaukštų balto sauso vyno
- 1 šaukšto tarkuotos apelsino žievelės
- 1 šaukšto tarkuoto šviežio imbiero
- 2 šaukštų sojų padažo
- 1 šaukšto medaus
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- Druskos, pipirų
- Smulkintų petražolių (galima dėti ir kitokių prieskoninių žolelių)
Gaminimo eiga:
Iš produktų sumaišykite marinatą. Užpilkite juo širdeles ir palikite kelioms valandoms. Kepimo pagaliukus bent 30 minučių pamirkykite vandenyje.
Maukite ant kiekvieno pagaliuko po keletą širdelių ir kepkite kol švelniai apskrus.
Tinka patiekti su grilyje keptomis arba šviežiomis daržovėmis.
Sekite bulviukose.lt Instagrame
Komentarų nėra