Salotos su Gorgonzolos sūriu, morkomis ir salierais – paprastos klasikinės salotos pagardintos pikantišku sūriu ir graikiniai riešutais.
Salotoms reikės:
- 2 morkų
- 1 nedidelio saliero gumbo
- 2 šaukštų majonezo
- Gabaliuko Gorgonzolos sūrio
- 2 šaukštų smulkintų petražolių
- 2 šaukštų skrudintų graikinių riešutų
Gaminimo eiga:
Morkas ir salierą nulupkite, sutarkuokite tarka plonais šiaudeliais arba jais supjaustykite. Morkų ir salierų turi būti maždaug po lygiai.
Gorgonzolos sūrį pirštais sutrupinkite.
Graikinius riešutus paskrudinkite orkaitėje arba sausoje keptuvėje.
Sumaišykite daržoves su majonezu, sūriu, petražolėmis ir riešutais.
Salotos su Gorgonzolos sūriu gali būti valgomos vienos arba patiekiamos kaip garnyras prie mėsos arba žuvies kepsnio.
Sekite bulviukose.lt Instagrame
Jums taip pat gali patikti raudonųjų kopūstų salotos su parmezanu ir sulėgrąžų daigiais
Komentarų nėra