Sviestas su svogūnų laiškais ir garstyčiomis – tinka ne tik tepti ant duonos, bet ir kaip padažas prie jautienos, kiaulienos, vištienos ir žuvies.
Sviestas su svogūnų laiškais:
- 200 g 82% riebumo sviesto
- Saujos svogūnų laiškų
- Alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelio garstyčių
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išplakite iki purios masės.
Su alyvuogių aliejumi švelniai (kad neprarastų spalvos) pakepinkite smulkintus svogūnų laiškus, pagardinkite juos druska, pipirais. Atvėsinkite.
Į išplaktą sviestą įmaišykite kepintus svogūnų laiškus, garstyčias.
Jums taip pat gali būti įdomus naminių garstyčių receptas.
Jums taip pat gali patikti ir kiti prieskoninių sviestų receptai – su garšva, su rūkyta paprika, su avokadais
Komentarų nėra