Daržovės

Grūdėtos varškės apkepas su cukinija

Grūdėtos varškės apkepas su cukinija

Grūdėtos varškės apkepas su cukinija – lengvas, aromatingas, nesaldus varškės apkepas. Puikus pasirinkimas sveikiems pietums.

Grūdėtos varškės apkepas su cukinija:

  • 200 g grūdėtos varškės
  • 150 g cukinijos
  • 1 kiaušinio
  • 0,5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • 0,5 šaukštelio džiovinto baziliko
  • 30 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 1 šaukšto grietinės
  • 1,5 šaukšto smulkintų saulėje džiovintų pomidorų
  • 1,5 šaukšto greito paruošimo avižinių dribsnių

Gaminimo eiga:

Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su žiupsneliu druskos ir palikite pastovėti 15 minučių. Pastovėjus, nuspauskite susidariusį sulčių perteklių.

Sumaišykite varškę su cukiniją, kiaušiniu, prieskoniais, sūriu, grietine, pomidorais ir avižiniais dribsniais. Sudėkite masę į sviestu išteptą kepimo formelę ir kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Skanu su grietine arba natūraliu jogurtu.

Daugiau varškės receptų.
Sekite bulviukose.lt Internete

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply