Daržovės/ Padažai

Rabarbarų barbekiu padažas

Rabarbarų barbekiu padažas. Kepsniams - bulviukose.lt

Rabarbarų barbekiu padažas – labai, skanus, saldžiarūgštis, aštrokas padažas, tinkantis viskam.

Rabarbarų barbekiu padažas:

  • 5 didelių rabarbaro stambų (kotų)
  • 1 didelio kubeliais pjaustyto svogūno
  • 3 smulkintų skiltelių česnako
  • 1 smulkinto jalapeno pipiro (be sėklų)
  • Aliejaus kepimui
  • 1 skardinės (mažesnės, 425 ml) savo sultyse konservuotų pomidorų
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 3 šaukštų balto vyno acto
  • 3 šaukštų rudojo cukraus
  • 2 šaukštų Vorčesterio padažo
  • 1 šaukšto kreminių garstyčių
  • Saldžiosios paprikos miltelių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Svogūną pakepinkite su aliejumi. Baigiant kepti, sudėkite česnakus ir jalapeno pipirus. Kepkite dar kelias minutes. Sudėkite nuluptus ir griežinėliais pjaustytus rabarbarus, likusius išvardintus produktus. Virkite 15 minučių. Pertrinkite smulkintuvu. Užvirinkite ir supilkite į sterilius stiklainius.

Jums taip pat gali patikti juodųjų serbentų barbekiu padažo receptas.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply