Salotoms reikės:
- 80 g rūkytos paukštienos
- 1 persimono
- 0,5 didelio pankolio
- 2 saujų špinatų lapelių
- Sultenių papuošimui
Padažui:
- 2 mandarinų sulčių (jei labai maži, spauskite iš trijų)
- 1 skiltelės česnako
- 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelio balzamiko acto
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Padažui išvardintus produktus sutrinkite smulkintuvu.
Išpjaukite pankolio šerdį, perpjaukite išilgai pusiau ir supjaustykite plonais griežinėliais. Persimoną nulupkite, perpjaukite pusiau, kiekvieną puselę padalinkite į 5 skilteles. Supjaustykite jas trikampukais. Sudėkite į lėkštę špinatus, pankolius, persimonus, antienos filė griežinėlius, užpilkite padažu, papuoškite sultenėmis.
No Comments