Reikės:
- Šparaginių pupelių
- Šaltai rūkyto labai plonai pjaustyto kumpio juostelių
- Pomidorų
- Druskos
- Sezamų sėklų aliejaus (naudojau skrudintų sezamo sėklų)
- Smulkintų petražolių
- Aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
Pupeles apvirkite sūdytame vandenyje (~5 minutes). Atvėsinkite. Paimkite po kelias pupeles ir apsukite šonine.
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir trumpai iš abiejų pusių apkepkite pomidorų griežinėlius. Išimkite ir atidėkite šiltai.
Taip pat iš abiejų pusių apkepkite šparaginių pupelių pundelius.
Ant pomidorų pabarstykite truputį druskos, apšlakstykite sezamų sėklų aliejumi, uždėkite ant griežinėlio po pundelį šparaginių pupelių. Pabarstykite petražolėmis.
Tinka kaip garnyras ir kaip karštas užkandis.
4 Comments
oditele
2012-08-08 at 15:49ooo kaip paprasta ir dieviskai skanu 🙂
Laura
2012-08-08 at 15:51Aha ir atrodo visai kavarnai 😉
inga
2012-08-16 at 16:22Vaizdas tai nerealus 🙂
Laura
2012-08-16 at 16:34Lėkštę jau papuoštų 😉