Salotos su kriaušėmis ir šonine buvo valgomos darbe per pusryčius kai dirbau virėja. Gal ir per sočios pusryčiams…bet ne tada, kai keliesi 5 ryte, 6 pradedi darbą, paskui iki 7 greitai greitai daug daug dirbi ir tik tada prisėdi su kolege neskubant ir sočiai papusryčiauti, paplepučiuoti ir išgerti kavos 😉
Salotos su kriaušėmis ir šonine:
- Keli Aisbergo salotos lapai
- Agurko gabaliukas
- 1 nedidelė kriaušė
- 0,5 nedidelio mėlynojo svogūno
- Kelios juostelės pasmulkintos ir pašildytos karšto rūkymo šoninės
- Cezario padažo (tinka ir šis majonezas)
- Smulkiai tarkuoto džiugo arba parmezano sūrio
Gaminimo eiga:
Salotas suplėšykite, agurkus ir kriaušes supjaustykite gabaliukais, svogūną pusžiedžiais. Ant viršaus sudėkite šoninę, palaistykite padažu ir pabarstykite sūriu.
7 Comments
Odeta
2012-03-13 at 18:11Pas tave kaip visada…mokykis ir mokykis:) Žaviuosi, tavo puslapyje, randamais patiekaliukais:)
oditele
2012-03-13 at 19:40mmm skamba skaniai ir gaiviai 🙂
Laura
2012-03-14 at 10:53Odeta…Oditėle…ačiū mergaitės 😉
Vilma.
2012-03-17 at 18:54skaniai skamba, bet va iskylo klausimas kaip ten su svoguno kvapeliu? darbo dienomis svoguno nevalgau, kad paskui is burnos nekvepetu :)))
Laura
2012-03-18 at 17:58Vilma, kad kai kava užgeriu salotas, tai to kvapo ir nepasigendu 🙂 Bet, kad ir to svogūno tereikia kaip skonio akcentėlio, neturėtų tikrai jaustis.
Mindaugas
2012-03-25 at 06:48Geros salotos, reiks pasigaminti 🙂 Kaip knygos pardavimai? 🙂
Laura
2012-03-26 at 16:56Niekaip 😉 Renkam užsakymus. Leidyklos nepanoro rizikuot leisti dėl per daug specifinės temos, tai bandom pačios suktis su leidyba. Nesinori leisti mažo tiražo dėl didelės kainos, o didesniam investicijų reikia. Radom nebrangią spaustuvę…žiūrėsim.