Reikės:
- 2 didesnių citrinų
- 3/4 stiklinės cukraus
- 65 g sviesto
- 2 kiaušinių
Gaminimo eiga:
Citrinas gerai nuplaukite po karštu vandeniu. Nutarkuokite žievelę, išspauskite sultis.
Į puodą, supilkite citrinos sultis, suberkite tarkuotą žievelę ir cukrų, išplaktus kiaušinius, sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą.
Virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišant apie 20 minučių arba kol sutirštės.
Laikykite šaldytuve. Suvartokite per 2 savaites. Tinka valgyti vieną, tepti ant duonos, pyrago, naudoti kaip įdarą arba padažą.
2 Comments
inga
2012-01-05 at 09:42Mano mėgstamiausias 🙂
Laura
2012-01-05 at 09:50😛