Daržovės/ Žuvis ir jūros gėrybės

Keptas tuno kepsnys su daržovėmis

Keptas tuno kepsnys su daržovėmis - bulviukose.lt

Keptas tuno kepsnys su daržovėmis ir rytietišku cinkeliu. Tunas skaniausias žalias, bet jei norite kepti tai rekomenduoju kepti kuo trumpiau.

Keptas tuno kepsnys su daržovėmis:

  • Alyvuogių aliejaus šlako
  • Skrudintų sezamo sėklų aliejaus šlako
  • Sojos padažo šlako
  • 0,5 laimo nutarkuotos žievelės
  • 0,5 laimo sulčių
  • 2 smulkintų česnako skiltelių
  • 2 šaukštelių tarkuotos imbiero šaknies
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių
  • Šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Marinatui skirtus produktus sumaišykite, užpilkite juo tuno kepsnius ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 0,5 valandos.

Tuno kepsnius išimkite iš marinato, nusausinkite,  dėkite į labai gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš vienos pusės 2 minutes, iš kitos pusės 1,5 minutės.

Patiekite su keptuvėje trumpai apkeptomis mėgiamomis daržovėmis. Baigiant daržovėms kept, į keptuvę galite įpilt šiek tiek marinato likusio nuo tuno.

Valgėme su saldžiu čili padažu.

Šaltinis: čia

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply