Daržovės/ Žuvis ir jūros gėrybės

Cukinijų blyneliai su ikrais ir lašiša

Cukinijų blyneliai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blyneliai su ikrais ir lašiša – sveiki, skanūs ir prabangiai atrodantys vieno kąsnio užkandžiai, kuriuos labai nesunku pasigaminti namuose.

Cukinijų blyneliai su ikrais ir lašiša:

  • 500 g cukinijos
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 nedidelio svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 0,5 šaukšto lydyto sviesto kepimui
  • 2 kiaušinių
  • Šviežiai maltų pipirų
  • 1 šaukšto kokosų miltų
  • 2 šaukštų tapijokos miltų

Taip pat reikės:

  • Sūdytos lašišos
  • Ikrų

Gaminimo eiga:

Cukinijas sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su druska, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui pastovėti, kad cukinija išleistų savo sultis. Po pusvalandžio cukinijų masę nuvarvinkite, gerai nuspauskite.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite su lydytu sviestu. Baigiant kept, sudėkite smulkintas česnako skilteles ir maišydami kepkite dar kelias minutes.

Cukinijų masę sumaišykite su kepintais svogūnais ir likusiais ingredientais.

Blynelius kepkite keptuvėje su lydytu sviestu. Kad iškepę blyneliai būtų gražiai apvalūs, tešlą į keptuvę galite sudėti per konditerinį žiedą.

Patiekite blynelius su ikrais arba lašiša.

Sekite bulviukose.lt Instagrame.

Cukinijų blyneliai

Daržovių blyneliai

Cukinijų blynai

Cukinijų blyneliai su lašiša

Komentarų nėra

Palikite komentarą

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI