Daržovės/ Aukso fondas/ Žuvis ir jūros gėrybės

Pupelių – tuno salotos

Pupelių, tuno ir gražgarsčių salotos. Sočios ir gardžios - bulviukose.lt

Pupelių – tuno salotos gardintos pikantiška gražgarste ir rūgščiais kaparėliais. Ir be galo skanu, ir pagaminama šviesos greičiu 🙂 Šios salotos taip pat tinka Kūčių stalui.

Pupelių – tuno salotos:

  • 2 skardinės konservuotų sviestinių pupelių
  • 2 mažos skardinės konservuoto tuno aliejuje
  • 1 mėlynas kubeliais pjaustytas svogūnas
  • 1 šaukštas kaparėlių
  • Saujelė gražgarsčių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite nusunktas nuo skysčio sviestines pupeles, sudėkite pjaustytą mėlynąjį svogūną, kaparėlius, tuną, nuplautas gražgarstes. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Aliejaus net nereikia.

Jums gali patikti šie receptai: kepti kiaušiniai su tunu avokadu, salotos su tunu ir saulėgrąžų daigais.

Jums taip pat gali būti įdomu kaip skaniai išsivirti pupeles.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI