Daržovių receptai/ Mėsos patiekalų receptai

Jautienos kulninės troškinys su daržovėmis

Jautienos kulninės troškinys su daržovėmis - bulviukose.lt

Jautienos kulninės troškinys su daržovėmis – kaliaropėmis, morkomis ir salierais. Sotus ir aromatingas patiekalas jaukiems ir tamsiems žiemos vakarams. Tinka patiekti su bulvių koše ar polenta.

Jautienos kulninės troškinys su daržovėmis:

  • apie 1,5 kg jautienos kulninės
  • Šlakelis saulėgrąžų aliejaus
  • 2 svogūnai
  • 4 skiltelės česnako
  • 2 morkos
  • Sprindžis poro žaliosios dalies
  • 2 kaliaropės
  • Gabaliukas saliero
  • 1 čili pipiras
  • 0,5 l pomidorų padažo (geriausia būtų naminio)
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Džiovinto raudonėlio
  • Džiovinto mairūno
  • Džiovinto baziliko
  • Džiovinto rozmarino

Gaminimo eiga:

Kulninės mėsą supjaustykite gabaliukais. Į puodą, kuriame troškinsite, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite mėsą, kaulą (jeigu jis yra) ir apkepkite.

Daržoves supjaustykite stambokais gabaliukais, sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir šiek tiek apkepkite, po to visas daržoves supilkite į puodą su mėsa. Supilkite pomidorų padažą, sudėkite prieskonines žoleles, druską, pipirus, įpilkite dar vandens, kad apsemtų, ir uždengę ant lėtos ugnies troškinkite 2,5 – 3 valandas arba tol kol mėsa taps minkšta. Greitpuodyje man užtruko 1,5 valandos.

Jums taip pat gali patikti jautienos kulninės ir perlinių kruopų troškinys.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI